Referenciák

Horváth Andrea

Horváth Andrea (asztorológus-író)

Több, mint 10 éve ismertem meg Pákozdi Mónikát.

20 évvel volt fiatalabb nálam, és a kedves, derűs, szeretetet sugárzó énje révén azt kívántam, bárcsak ő lenne a lányom.

Barátok lettünk.

A korkülönbség miatt amolyan anyai barátság lett a mienk, - csakhogy az évek múlásával annyit tanultam tőle, mintha nem is én, az idős írónő lennék az anya és ő a „lányom”, hanem épp fordítva. Móninak mindenkihez volt egy jó szava, segített a rászorulókon, mosolyt vitt a reménytelenségbe, derűt és örömöt sugárzott.

Már mielőtt elvégezte volna a coach képzést, valódi coach volt.

Mert hiszem azt, hogy erre a hivatásra születni kell.  Az emberekkel való törődést, a szeretettel való odafordulást vagy a génjeinkkel hozzuk, vagy sem.  Ő a génjeivel hozta.

Időközben én is elkezdtem coachingot tanulni, és boldoggá tesz, hogy ő a példaképem.

Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok embernek fog segíteni, hogy  (N.D. Walsch  szavaival élve):  „azzá váljanak, akikké válhatnak”, és ebben vészterhes, nehéz időkben is kihozhassák magukból a legjobbat, és ez által szebbé tegyen általuk a világ.

Bartha-Becskei Zsuzsanna

Bartha-Becskei Zsuzsanna

Tiszta szívből ajánlom Mónit, ha változtatni szeretnél az életed bizonyos területein, vagy egyszerűen csak rálátást szeretnél nyerni ezekre. Móni az a coach, aki teljes figyelemmel fog feléd fordulni, akinek jól irányzott kérdései segítenek rávilágítani az elakadásaidra és akinek tudása és élettapasztalata példaértékű. Hála neki, már néhány hét alatt rengeteg pozitív változást észleltem az életemben, és alig vártam, hogy elérkezzen az ideje az inspiráló és jó hangulatú beszélgetéseinknek.