DoTerra

A doTERRA esszenciális olajok 100% tisztaságú illóolajok és terápiás minőségűek, amelyeket kizárólag növényekből nyernek ki. A koncentráció következtében egy csepp illóolaj terápiás teljesítménye 50-70-szer nagyobb, mint a növényé.

Az esszenciális olajok természetes kémiai vegyületeket tartalmazó illóolajai a magoknak, fakéregnek, száraknak, gyökereknek, virágoknak és a növényeknek, melyet vízgőzdesztillációval, kíméletesen vonnak ki.  Az esszenciális illóolajok adják az adott növény gyógyhatását, erejét, így koncentráltan és egyszerűen alkalmazhatóak. A fitoterápián belül az aromaterápiában alkalmazzák a legerősebb, legkoncentráltabb növényi hatóanyagokat. A növényekből, fűszernövényekből, fákból és gyógynövényekből kivont illóolajok magas, koncentrált hatóanyag tartalmuknál fogva nagyon hatékony terápiás eszközök.  Az illóolajok növény "lelke", immunrendszere. Szervezetünkre szellem-lélek-test szinten hat az aromaterápia alkalmazása, helyreállítja a homeosztázist, belső egyensúlyba és harmóniába kerülünk. Előnyösen hat szervezetünkre, minden téren élvezhetjük egészségügyi előnyeiket.  Belélegezbe, külsőleg vagy belsőleg alkalmazhatjuk a doTERRA esszenciális olajokat, mely a világon egyedülálló az illóolajok terén.

​Az illóolajok belélegezve az érzelmeinkre is hatással vannak, az központi idegrendszeren keresztül a tüdőbe jutva a vérkeringésen keresztül eljutnak szervezetünk minden sejtjéhez.  Segíthetik szervezetünk öngyógyító folyamatait, immunrendszerünket és a regenerálódási képességeket is. Meggátolják a kórokozók szaporodását, megsemmisítik a parazitákat, antibakteriális hatású a legtöbb illóolaj természetes kémiai vegyületeik által. Méregtelenítés, prevenció szempontjából is ajánlott az alkalmazásuk.  A gyógynövények és illóolajok alkalmasak testi-lelki-szellemi egészségünk megőrzésére, segítenek egyészségünk és vitalitásunk visszanyerésében. Akut betegség esetén önálló, vagy krónius esetekben az orvosi terápiát kiegészítő gyógymódok. Hatékonyan lecsökkenik az akut megbetegedések időtartamát és tüneteinek erősségét. Kisbabakortól és gyermekeknek is kiválóan alkalmazhatóak.

Bízzunk a természet erejében!