BEMER

A BEMER fizikai érterápia, javítja a mikrokeringést. Támogatja a legkisebb véredények vérkeringését. Ezáltal a test sejtjeinek teljesítőképessége javul, ami hozzájárul a fájdalom csillapításához és a szervezet öngyógyító képességének növeléséhez.

A BEMER képes javítani a legkisebb véredények csökkent vérkeringésén és ezáltal a saját szervezetének öngyógyító és regeneráló folyamatait támogatni. A vérkeringés az emberi test ellátó rendszere. Ennek a folyamatnak a 75 %-a a legkisebb véredényekben történik (mikrokeringés). Ennek során a vérsejtek tápanyagokkal és oxigénnel látják el a szöveteket és a szerveket, majd visszafelé a keletkező salakanyagokat eltávolítják és megtisztítják. A test sejtjei csak ennek az ellátó és eltávolító folyamatnak a segítségével tudnak eleget tenni az életet fenntartó sokrétű feladatuknak és a szervezet számára energiát biztosítani.

A szív gondoskodik arról, hogy maguk a vérsejtek áthaladjanak a vérkeringésen. A vértesteknek több, mint 120 000 kilométeres területet kell ellátniuk és megtisztítaniuk. Mivel a szív egyedül ezt nem győzné, ezért segítségre van szüksége: a kisebb véredények saját pumpáló (vazomotoros) mozgásukkal továbbítják a vérsejteket és ezzel támogatják a szívet. Ezen kívül mozgásukkal úgy szabályozzák a véráramot, hogy a pillanatnyilag nagyobb ellátási igényű területekre több vért juttatnak, mint egyéb, időlegesen kisebb igényű területekre.

Példa: Sporttevékenység során az izmok ellátási igénye nagy, míg az agy kevesebbet igényel. Tanulási tevékenységnél pontosan az ellenkezője történik. A kisebb véredények pumpáló mozgása révén a vérsejtek elláthatják feladatukat – pontosan ott, ahol szükséges. Az eredmény látható: A védekezőképesség megerősödik, a testi és szellemi teljesítmény ezzel együtt nő, a betegségek jobban legyőzhetők és a gyógyszerek jobban elérik céljukat.

A túlzott stressz, a túl kevés alvás, az egyoldalú táplálkozás, az egészségtelen életmód, a betegség és a természetes öregedés lelassítják a legkisebb véredények pumpáló mozgását. Ez az emberek túlnyomó többségét érinti. Ennek eredményeként a vérsejtek túl lassan mozognak és már nem tudják megfelelően ellátni feladatukat. A szövetek és szervek alultápláltsága hosszabb távon a testi és szellemi teljesítmény csökkenéséhez, fájdalomhoz, közérzeti zavarokhoz és betegséghez vezet.

A BEMER fizikai érterápia természetes keretek között ezzel szemben fejti ki hatását. Az elektromágnesesen átvitt stimuláló jelek a legkisebb véredények pumpáló mozgását stimulálják és ezáltal ismét normalizálni tudják a véráramlást ezeken a területeken. A test sejtjei jobb ellátást kapnak, és el tudják látni a sokrétű feladataikat: Például a betegségeket és a fájdalmat leküzdeni, a sebeket gyógyítani, testi és szellemi teljesítményhez energiát biztosítani vagy az általános jó közérzetet helyreállítani.

Az amatőr és a profi sportban is értékes támogatást tud nyújtani a BEMER. A legkisebb véredények igény szerinti ellátása révén rövidebb bemelegítési és lelazítási fázisok, valamint gyorsabb regeneráció és ezáltal hatékonyabb edzések lehetségesek. Ezen kívül a mikrosérülések ideális esetben azonnal gyógyulnak, így megelőzhetők a nagyobb következményi sérülések.

Tudományosan igazolva

Számos kettős vak vizsgálat igazolta, hogy a BEMER-termékek hatásosak. A sebgyógyítás, a teljesítménynövelés és a regeneráció terén is úttörő munkát végzett a kutatásunk, és ezáltal értékes és ezidáig nem ismert tudásra tett szert és publikált az emberi szervezetben zajló helyi és átfogó szabályozási mechanizmusokról. A BEMER-termékek az EU-ban hivatalosan engedélyezett orvostechnikai eszközök.

BEMER fizikai érterápia

A BEMER-kutatás sok éves munkájával úttörő ismereteket szerzett a mikrokeringés helyi és az átfogó szabályozási folyamatainak bioritmusával kapcsolatosan. A BEMER fizikai érterápia központi eleme egy több dimenziós jelszerkezet, amely hatékonyan stimulálja a korlátozott vagy csökkent mikrokeringést. Támogatja a megelőzést, a gyógyítási, felépülési és regenerációs folyamatot szolgáló egyik legfontosabb testi szabályozó mechanizmust, és hatékonyan alkalmazható kiegészítő kezelésként:

  • A szervek és szövetek jobb ellátásához
  • A sebek és sportsérülések gyógyulásának támogatásához
  • Az immunrendszer támogatásához
  • A test és szellemi teljesítőképesség növeléséhez
  • Az edzések során a regenerálódási idők lerövidítéséhez

https://monika-pakozdi.bemergroup.com/hu